időjárás 18°C Csanád, Emil 2022. május 28.
logo

Azok a Gyurcsányék emlegetnek megfigyelést, akik saját politikai céljaikra használták a titkosszolgálatokat

Mága Zoltán lánya, Jennifer vezeti a TV2 új műsorát

Forrás: origo.hu
2022.01.16. 11:52 2022.01.16. 12:17
Mága Zoltán lánya, Jennifer vezeti a TV2 új műsorát

„Őszinte, emberközeli beszélgetésekkel, hazai és nemzetközi sztárok életét bemutató új műsorral jelentkezik Jennifer lányom a TV2-n. A Sztárok az életemből címmel induló, heti rendszerességgel jelentkező exkluzív műsor első adása vasárnap délben lesz látható a kereskedelmi csatornán” – tudatta Mága Zoltán. A hírről az Origó cikke számolt be.

A minden elemében új, exkluzív környezetben készülő szórakoztató műsorban Jenniferrel bepillantást nyerhetnek a nézők egy-egy neves színész vagy énekes hétköznapjaiba. Meghallgatunk néhány családi történetet, előkerülnek régi képek, gyerekkori emlékek. Megismerjük a szereplők új oldalát is – írta Mága Zoltán.

A Sztárok az életemből címmel induló új műsor első vendége a világhírű amerikai énekesnő, Sheléa Frazier lesz, aki már többször is szerepelt a budapesti újévi koncert színpadán, és többször adott már koncertet a Fehér Háztól, a Kennedy Centertől és a Carnegie Halltól a Grammy Múzeumig. Az amerikai énekes sztár, aki Quincy Jones és Stevie Wonder kedvenc énekese és pártfogoltja, és a tizenhatszoros Grammy-díjas David Foster művésztársa, élete fontos pillanatait felidézve beszél a műsorban Magyarországról, a magyar közönségről, és közös duettet is énekel Jenniferrel – olvasható a posztban.

A heti rendszerességgel, 24 percben jelentkező műsor további vendége lesz majd Kökény Attila, Zséda, Oláh Gergő, Keresztes Ildikó, Vastag Csaba. Takács Nikolas, Szulák Andrea, L.L. Junior, Sümegi Eszter és Molnár Levente. A műsor vasárnap délben látható a TV2-n.

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Borítókép: Mága Jennifer (Fotó: Instagram)