Mága Zoltán lánya, Jennifer vezeti a TV2 új műsorát

„Őszinte, emberközeli beszélgetésekkel, hazai és nemzetközi sztárok életét bemutató új műsorral jelentkezik Jennifer lányom a TV2-n. A Sztárok az életemből címmel induló, heti rendszerességgel jelentkező exkluzív műsor első adása vasárnap délben lesz látható a kereskedelmi csatornán” – tudatta Mága Zoltán. A hírről az Origó cikke számolt be.

Forrás: origo.hu2022. 01. 16. 11:52
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A minden elemében új, exkluzív környezetben készülő szórakoztató műsorban Jenniferrel bepillantást nyerhetnek a nézők egy-egy neves színész vagy énekes hétköznapjaiba. Meghallgatunk néhány családi történetet, előkerülnek régi képek, gyerekkori emlékek. Megismerjük a szereplők új oldalát is – írta Mága Zoltán.

A Sztárok az életemből címmel induló új műsor első vendége a világhírű amerikai énekesnő, Sheléa Frazier lesz, aki már többször is szerepelt a budapesti újévi koncert színpadán, és többször adott már koncertet a Fehér Háztól, a Kennedy Centertől és a Carnegie Halltól a Grammy Múzeumig. Az amerikai énekes sztár, aki Quincy Jones és Stevie Wonder kedvenc énekese és pártfogoltja, és a tizenhatszoros Grammy-díjas David Foster művésztársa, élete fontos pillanatait felidézve beszél a műsorban Magyarországról, a magyar közönségről, és közös duettet is énekel Jenniferrel – olvasható a posztban.

A heti rendszerességgel, 24 percben jelentkező műsor további vendége lesz majd Kökény Attila, Zséda, Oláh Gergő, Keresztes Ildikó, Vastag Csaba. Takács Nikolas, Szulák Andrea, L.L. Junior, Sümegi Eszter és Molnár Levente. A műsor vasárnap délben látható a TV2-n.

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Borítókép: Mága Jennifer (Fotó: Instagram)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.