A magyar énekesnő megható vallomása: Három örökbefogadott gyerekkel vált teljessé az élete

Bayer Friderika harmóniában él saját magával és sikerült kialakítania az egyensúlyt a családi élet és a színpad között. Az énekesnőnek óriási segítséget jelent a férje támogatása.

Forrás: BORSONLINE.HU2022. 03. 14. 16:41
BAYER Friderika nagyfia, Kikó nagyon büszke édesanyjára _ FORRÁS: BORSONLINE
BAYER Friderika nagyfia, Kikó nagyon büszke édesanyjára _ FORRÁS BORSONLINE Forrás: BORSONLINE
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Eurovíziós dalfesztiválon az eddigi legjobb, negyedik helyezést érte el Bayer Friderika a produkciójával. Ezzel egy csapásra megszerettük és megismertük őt. A lányt, ki őszintén kérdezi, hogy „kinek mondjam el vétkeimet?”, és amely dal megváltoztatta a sorsát. Jenei Szilveszter szerzeményébe az egész világ szeretett bele 1994-ben. A fiatal énekes kora ellenére hitelesen tudta átadni a színpadon a dalt - olvasható a Borsonline cikkében.

1994 nekem hatalmas dobbantó volt, ez a dal, mely a csillagos égig repített. Óriási dolog volt az akkor, hogy én énekelhettem ott el, és akkor– mesélte a portálnak a csodás hangú énekesnő.

Váratlan siker

Annak idején is, mint most, a dalok versenyeztek, különböző nemzetek dalai, melyeket mindenki a saját nyelvén kellet, hogy elénekelje.

– A hihetetlen sokszínűséget képviseltük, bele sem gondoltunk – tette hozzá az énekes. – Akkor ez a dal hozta meg a nem várt sikert, de ez egy teher is lett szinte ugyanabban a pillanatban, hiszen a hirtelen siker utáni folytatásra, senkinek sincs egy megírt receptje, amivel képes lehet jobban boldogulni ebben az élethelyzetben. Ami azonban utána történt, arra senki sem számított.

Ez a siker nálam depresszióhoz vezetett. Falakat építettem magam köré. Nem bírtam el a nyomást.Nem volt sok barátom, akik pedig közel voltak hozzám, nem tudtak segíteni – vallott akkori érzéseiről Borsnak a híresség őszintén. Friderika a verseny után folytatta szólókarrierjét, éveken át énekelte az egykori versenydalát, lemezeket készített, rohanás volt az élete. Volt egy pár szépen futó rádiós slágere, mint az „Elkésett karnevál” – Gerendás Péter dala vagy a „Feltárcsáztad a szívemet”, de aztán kezdett elhatalmasodni rajta az élet egyéb szépségei utáni vágyakozás.

Tíz évi próbálkozás

A tökéletes partnerére is rátalált, és szerettek volna családot alapítani.

Tíz évig próbálkozott természetes úton teherbe esni, ám hamarosan belátta, hogy el kell engedni ezt a vágyát.

Továbbra is szerettem volna anyuka lenni. Nem adtam fel soha. Imádkoztam férjemmel együtt, hogy azt a fajta lelki elégedettséget is közösen átéljük, melyet a színpadon már számtalanszor megtapasztaltam. Ekkor történt, hogy eljátszottunk a gondolattal, hogy örökbe fogadunk gyerekeket.

A nagyobbik fiamat, Kikót másfél évesen fogadtuk magunkhoz – kezdte a történetét az énekesnő, aki férjével nagy egyetértésben döntötték el, hogy nagycsaládot alapítanak. Aztán sorban jöttek a többiek, Robi (9), és végül jött Szofi, aki most 5 éves, csodálatos kislány... már megállunk itt azt hiszem – nevetett az énekesnő, mert azt gondolja, most pont elférnek az ötüléses autóban. A férje egyébként félig civil csak, ő írja a szövegeket az énekesnő dalaihoz, így együtt dolgoznak sok-sok éve.

A teljes cikk ide kattintva olvasható tovább.

Borítókép: Friderika nagyfia, Kikó nagyon büszke édesanyjára (Fotó: Borsonline)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.