Újból csillagászati áron próbálja eladni luxusvilláját Cher

2009-ben egyszer már megpróbálta értékesíteni, most az akkori ár duplájáért kínálja a malibui ingatlant – olvasható a VG-n.

Forrás: Vg.hu2022. 10. 13. 13:37
CHER;
Washington, 2018. december 2. Cher amerikai énekesnõ, a John F. Kennedy Elõadómûvészeti Emlékközpont ez évi díjazottjainak egyike a Kennedy Központ Elõadómûvészi Díjainak 41. átadási ünnepsége utáni díszvacsorára érkezik a washingtoni külügyminisztériumban 2018. december 1-jén. MTI/AP/Kevin Wolf Fotó: Kevin Wolf
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Óriási összegért kínálja malibui villáját a népszerű amerikai énekesnő, Cher. A 76 éves popsztár még 1989-ben vásárolta meg az óceánra néző telket, mindössze 2,95 millió dollárért, amelyre aztán tíz évvel később építette fel az olasz stílusú villát. 

Az 1226 négyzetméteres épület jellegzetessége, hogy gyakorlatilag minden szoba az óceánra néz. A The Wall Street Journal cikke szerint ez az énekesnő állandó otthona, gyakorta tart itt medencés partikat és fényűző vacsorákat. 

A villában, amelyet a velencei házak ihlettek, hét hálószoba található, de van egy vendégház is az 1,7 hektáros birtokon. A fő hálószobában külön meditálórészt és pánikszobát is kialakítottak. Az ehhez tartozó fürdőszoba török faborítást kapott. 

 

A házban van konditerem és moziszoba is. Chernek a beszámolók szerint van egy parókaszobája is, ahol állandó hőmérsékleten tartja nagyjából százdarabos parókagyűjteményét. 

 

Malibu az amerikai sztárok otthonának számít, a Los Angeles melletti kisvárosban rendkívül nagy számban élnek hírességek. Az itteni villák akár több száz millió dollárért is gazdát cserélhetnek. Ehhez képest Cher még elfogadható áron, 85 millió dollárért kínálja az ingatlant, de tekintve, hogy anno mennyit fizetett érte, így is őrületes hasznot könyvelhet el, ha elmegy ennyiért. 

Más kérdés, hogy 2009-ben egyszer már piacra dobta a villát, akkor 45 millió dollárt kért volna érte, de nem akadt rá vevő – jegyzi meg a VG.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: Cher 2018-ban (Fotó: MTI/AP/Kevin Wolf)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.