A 60 éves Sean Penn oltár elé vezette 28 éves barátnőjét

Egy meghívott vendég pletykálta el a hírt közösségi oldalán.

Forrás: hirado.hu2020. 08. 03. 9:50
PENN, Sean
Cannes, 2016. május 20. Sean Penn amerikai színész-rendezõ a The Last Face címû filmje bemutatóján a 69. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon 2016. május 20-án. Az alkotás szerepel a filmes seregszemle versenyprogramjában. (MTI/EPA/Sebastien Nogier) Fotó: SEBASTIEN NOGIER
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Harminckét év korkülönbség ide vagy oda, nem ritka, hogy pont ettől működnek szerelmek. A 60 éves amerikai színész Sean Penn és 28 éves barátnője Leila George két fontos bizonyíték alapján olybá tűnik, összeházasodtak – írja a New York Daily News.

Az egyik, hogy közös barátjuk, a híres filantróp Irena Medavoy máris gratulált. ”Boldogok vagyunk, hogy Leila és Sean összeházasodott! Hihetetlen érzés, amikor két ember megtalálja a másikban a lelki társát„ – írta Instagramján Irena.

A másik pedig az a gyűrű, amit szintén közszemlére tett Irena több másik fotó közepette. A poszt alatt meg is jelent pár színészkolléga, például Rosanna Arquette és Josh Brolin is, akik gratulációjukat fejezték ki kommentben.

Sean és Leila 2016-ban talált egymásra nem sokkal azután, hogy Sean szakított Charlize Theronnal.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.