A koronavírusos énekesnő szédülésre és erőtlenségre panaszkodik

Az Origo beszámolója szerint az énekesnőnek, Nótár Marynak hőemelkedésem volt két napig, erős hátfájdalom, szédülés és borzasztó erőtlenség gyötri.

Forrás: Origo2020. 11. 15. 22:44
null
Nótár Mary Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy hete beteg az énekesnő, Nótár Mary, most állapotáról mesélt közösségi portálján – írta meg az Origo.

Nótár Mary egyik legsikeresebb albuma
Fotó: Facebook

„Köszönöm az aggodalmaitokat, kedves tőletek. Röviden annyit, hogy múlt hét péntektől vagyok beteg. Hőemelkedésem volt két napig, erős hátfájdalom, szédülés és borzasztó erőtlenség. Az utóbbi napokban nem érzem az illatokat, és az ízlelésem sem az igazi. Szombaton teszteltek, keddre meg is érkezett a pozitív eredmény. Napról napra jobb egy kicsit, és igyekszem felkelni az ágyból. Sokat hezitáltam, hogy megosszam-e veletek, hogy egy hete már a Covidos napjaimat töltöm, de fontos tudnotok, hogy tényleg valós a vírus jelenléte. Én is szkeptikus votam eleinte a vírussal kapcsolatosan, de a családban jelenleg ketten is betegek vagyunk, nem tudni hol kaphattuk el, koncertek már jó ideje nincsenek, tehát nem is fellépésen. Na mindegy...” – írta oldalán.

Az énekesnő a kedves üzenetek mellett néhány sorban egy kollégának is reagált: „Az egyik ismert énekes kollégámnak pedig üzenem, aki mindenki felett és mindenkiről véleményt alkot, hogy foglalkozzon már a saját kisiklott életével, ne a cinikuskodó posztjai által üzengessen. Írjon, ihlessen, komponáljon több saját dallamot, szöveget, ne az enyémeket mismásolja át!”

Kóbor János: Az Omegát végleg megölte a koronavírus

Kóbor János már nyáron is nagyon féltette az Omega jövőjét, hiszen az ő korukban egy év kényszerpihenő is veszélybe sodorhatja a folytatást. Bár Mecky júliusban még óvatosan fogalmazott, mára biztos abban, hogy a koronavírus végleg tönkretette a legendás zenekar jövőjét – írta a Ripost. Kóbor János egy percig sem tagadja, rettenetesen el van keseredve. Úgy érzi, egy élet munkáját tette tönkre a koronavírus. A 77 éves énekes-frontember teljesen kizártnak tartja, hogy az Omega valaha talpra áll, hiszen az ő korukban már akár egy év kényszerpihenő is végzetes lehet.

– A sorsunk megpecsételődött, az Omegát végleg megölte a koronavírus. Már nyáron is nagyon tartottam ettől a második hullámtól, sajnos az aggodalmam nem volt alaptalan. A mi esetünkben azért rosszabbak a dolgok, mert egy hatvanéves zenekarról van szó, bőven hetven év feletti tagokkal. Egy év nekünk már nem ugyanaz, mint egy fiatalabb művésznek – kesergett a Ripostnak Kóbor, aki legfeljebb annak örülhet, hogy teljesen jól van, annak ellenére, hogy bőven benne van a veszélyeztetett korban.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.