A születésnapján jelentette be az énekesnő, hogy kisbabát vár

Szalóki Ágiéknál nagy a boldogság, kisbabát vár az énekesnő.

Forrás: MW2020. 10. 18. 14:37
null
Szalóki Ágiék is fellépnek a nagyszínpadon Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

42 éves lettem a mai napon és örömmel tudatom Veletek, hogy kisbabát várok, a 4. hónapban vagyok. Éljen az élet! – így tudatta Szalóki Ági a közösségi oldalán, hogy anyai örömök elé néz. Képet is csatolt a bejegyzéshez, amin már gömbölyödő pocival látható.

A többszörös Fonogram és Liszt-díjas énekesnő, aki elsősorban népdalokat és azok feldolgozásait mutatja be, évek óta gyerekeknek is énekel és gyerekkoncertjei is vannak, ahol mesél és mondókázik is velük. Két gyereklemeze, a Gingalló és a Cipity Lőrinc, az Év lemeze díjat is elnyerte.

Bár Szalóki Ági énekes munkásságát a várandóssága alatt is fenntartja fellépni kevesebbet fog tudni az elkövetkező időszakban
Fotó: Havran Zoltán

Stevie Wonder két új számmal kér szeretetet és összefogást

Két új számot adott ki kedden Stevie Wonder, amelyek szeretetre és összefogásra biztatnak a válságos időszakban, amikor a rendszerszintű rasszizmusból fakadó problémák mellett a járvánnyal is meg kell küzdeni.

A hetvenéves világsztár bejelentette, hogy a Where Is Our Love Song és Can’t Put It In the Hands of Fate című dalainak bevételét teljes egészében a közhasznú, Feeding America elnevezésű szervezet kapja.

A két számot évekkel ezelőtt kezdte írni, azokat egy romantikus kapcsolat inspirálta, de az elmúlt év eseményei után más értelmet nyertek – idézte fel Stevie Wonder az online sajtókonferenciáján.

Az énekes-dalszerző hozzátette: örömére szolgál, ha a dalok lehetővé teszik, hogy segíthessen a rászorulók élelmezésében, és megoszthassa szeretetét.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.