A világ leghíresebb golfozója, Tiger Woods ismét kés alá került

Az amerikai sztár közleményben árulta el, hogy ötödik alkalommal is meg kellett operáltatnia a hátát.

Forrás: MTI2021. 01. 20. 14:36
The 2020 Masters Tournament
Tiger Woods bízik benne, hogy újabb műtétje után teljesen felépül Fotó: ERIK S. LESSER Forrás: MTI/EPA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közelmúltban újabb hátműtéten esett át a világ leghíresebb golfozója.

Az amerikai sztár közleményben árulta el, hogy ötödik alkalommal is meg kellett operáltatnia a hátát, egyúttal leszögezte, hogy az orvosok szerint a beavatkozás jól sikerült és várhatóan tökéletesen fel fog épülni.

A műtét miatt Woods lemondta a részvételt az idei évre tervezett első két versenyéről, a jövő héten sorra kerülő Farmers Insurance Openről és a februári Genesis Invitationalről.

„Arra koncentrálok, hogy minél hamarabb megkezdhessem az edzéseket és visszatérjek a PGA-sorozatba” – írta közleményében Woods.

A 15-szörös Major tornagyőztes klasszist krónikus fájdalmai miatt először 2014 tavaszán, majd 2015-ben két alkalommal, 2017 tavaszán pedig negyedszer is megoperálták. Ez utóbbit követően 2018-ban visszatért a legjobbak közé és 2018-ban újra versenyt nyert, 2019 áprilisában pedig a US Mastersen diadalmaskodott.

Eddigi utolsó tornagyőzelmét 2019 őszén aratta, mellyel utolérte az örökranglistát 82 sikerrel vezető Sam Sneadet, tavaly viszont nem ment neki a játék.

Tiger Woods bízik benne, hogy újabb műtétje után teljesen felépül
Fotó: MTI/EPA

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.