Egyszerűen otthagyta az élő interjúját a színésznő + videó

Piers Morgan után újabb híresség viharzott ki egy brit reggeli műsor, a Good Morning Britain stúdiójából – még ha csak képletesen is, hisz az interjú eleve virtuálisan zajlott.

Forrás: origo.hu2021. 03. 18. 13:47
Színésznő
Patsy Palmer Fotó: Garry Knight Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az EastEnders-ben több mint ezer epizódban látott Patsy Palmer színésznő egyszerűen lecsapta a laptopja tetejét két kérdés után, amikor meglátta, hogy mit írtak ki róla a képernyőre:

„Patsy Palmer: függőből wellness guru”.

A színésznő húsz évig küzdött alkohol- és drogfüggőségével, most azonban inkább az új életéről mesélt volna, kikérte magának, hogy ilyen módon emlegették fel a múltját – majd ki is lépett a beszélgetésből.

Nézze meg videón, hogy mi történt:

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Rasszizmus vagy félreértés áll a királyi pár interjúja mögött?

Az élet a történetmesélésről szól, nem? – tette fel a költői kérdést a Meghan Markle Oprah Winfreynek március 7-én este. A kétórás CBS-interjú üzenete jól megkomponált védőbeszéd volt a Megxit (a pár visszavonulása a brit királyi családból) mellett, kidomborítva minden sérelmet, amelyet a hercegi pár a tündérmesébe illő esküvőjük óta elszenvedett, egy szót nem szólva az általuk elkövetett esetleges ballépésekről. És ha ezt valaki megkérdőjelezné, az vagy csapdában van (mint például Charles herceg és William herceg) vagy rasszista (Piers Morgan). Ezt az értelmezést illusztrálja Meghan elégedett sóhaja az egyszerű életről, amelyet a számos hollywoodi hírességet felvonultató kaliforniai Montecitóban berendezett csirkefarmja biztosít családjának. Mintha Marie Antoinette-et hallanánk a Kis Trianon melletti mintagazdaságban.

Nigel Farage az interjú másnapján rögtön kiállt a királyi család mellett, hazugsággal vádolva Meghant és Harryt. Megemlítette például, nem igaz, hogy az első negatív kommentek a sussexi hercegnét illetőn a Catherine és Meghan közötti összekülönbözésről szóló híradások lettek volna, hanem felidézte, hogy Meghan és Harry nem győzött kampányolni a környezetvédelem mellett, miközben többször utaztak magángéppel. Néhány újságíró ezek után közölte, hogy volt olyan Oprah által bemutatott, Meghan életét megnehezítő cikk, amely valójában a Megxit után született.

Oprah-t többen megvádolták a közösségi médiában, hogy A korona című sorozat néhány részével készülhetett a kérdésekre, mivel nem kérdezte meg például, hogy Archie Viscount Severn (Edward herceg fia) mintájára miért nem kapta meg Harry második címét, amely által nemes lehetett volna. Meghanék azt sejtethették, hogy az ok Archie negyedvérűsége.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.