Gór Nagy Mária legyőzte a koronavírust – ez is segített rajta

Gór Nagy Mária régóta hisz a természetes gyógymódokban. Éppen ezért, miután ledöntötte lábáról a koronavírus, mindennap kotyvasztott magának egy úgynevezett csodakoktélt, aminek a receptjét most a Ripost olvasóival is megosztotta!

Forrás: Ripost - mediaworks2020. 12. 03. 12:44
Gr Nagy Mria
Gór Nagy Máriára nem jellemző a betegeskedés, szerencsére a koronavírusból is viszonylag gyorsan kigyógyult Fotó: Zih Zsolt Forrás: MTVA/Zih Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

November végén derült ki, hogy sajnos Gór Nagy Mária is megfertőződött a koronavírussal.

A 73 éves színésznő korábban soha nem betegeskedett, most viszont az ágyból sem tudott kikelni. Étvágytalan volt, egyáltalán nem evett, csak ivott. Azt már korábban kijelentette, hogy esze ágában sincs kórházba menni, inkább otthon gyógyul.

Állapotáról azóta nem érkezett friss információ, ezért a Ripost megkereste a színésznőt, hogy megtudják, hogy van most! Szerencsére kiderült, Gór Nagy Mária azóta sokkal jobban érzi magát. Ebben a hagyományos gyógyszerek mellett segítségére volt egy különös praktika is. Mivel régóta hisz a természetes orvoslásban, egy különleges koktélt készített, amivel folyamatosan erősítette az immunrendszerét.

„Először is köszönöm a kérdést, szerencsére remekül vagyok, semmi bajom, teljesen tünetmentesen élem a napjaimat. És hogy mi a titkom?

Nos, minden nap apró darabokra vágtam kétujjnyi gyömbért, leforráztam, és amikor már nem volt olyan forró, akkor hozzákevertem egy kanál mézet, és ráfacsartam egy nagy citromot. Ezt a csodakoktélt szigorúan mindennap elfogyasztottam, és azt kell mondjam, hogy fantasztikus hatással volt a szervezetemre! Annyira megerősödött az immunrendszerem, hogy biztos vagyok benne, ez is közrejátszott abban, hogy le tudtam győzni a betegséget”

– újságolta vidáman csengő hangon a lapnak Gór Nagy Mária, aki azóta is rendszeresen fogyaszt a gyömbéres csodakeverékből.

Gór Nagy Máriára nem jellemző a betegeskedés, szerencsére a koronavírusból is viszonylag gyorsan kigyógyult

A színésznő szerint egyébként a gyógyulás nem csak az immunrendszerünkön múlik. Az is rengeteget számít, hogy mekkora az akaraterőnk, hiszen bizonyos mértékig igaz a mondás, miszerint minden fejben dől el. Gór Nagy Mária csak azt sajnálja, hogy a betegség miatt egy darabig nem tud foglalkozni a GNM Színitanoda tinédzsereket képző részével, de most szerencsére ezt is bepótolhatja.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.