Készül az Ace Ventura 3., de egyelőre kevés részletet tudni

Az első két Ace Ventura-filmet gyártó cég, a Morgan Creek csapata egy interjú alkalmával elárulta, hogy készül a harmadik film, mégpedig az Amazon műsorára a Sonic, a sündisznó forgatókönyvíróitól, Pat Caseytől és Josh Millertől – írja az Origó.

Forrás: ORIGO.HU2021. 03. 27. 12:47
CARREY
Jim CARREY amerikai színész grimaszol a fotósoknak, amint megérkezik The Majestic címû filmjének bemutatójára a Los Angeles-i Hollywood Boulevard-on 2001. december 11-én Fotó: LUCY NICHOLSON Forrás: MTI/EPA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Ace Ventura hivatalos Facebook-oldalán hárommillió rajongó követeli a harmadik részt. A járvány alatt a közönséget különösen érdekelték a szeretett, régi karakterek új kalandjai – mondta a gyártócég csapata.

Az 1994-es Ace Ventura: Állati nyomozoo és az 1995-ös második rész sztárja, Jim Carrey hivatalosan még nem szerződött le a filmre, de visszatérésére abból is lehet következtetni, hogy jelenleg a Sonic, a sündisznó második részét forgatja az első rész alkotóival.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: MTI/EPA

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.