Megválasztották minden idők legjobb latin előadóját

Minden idők legjobb latin előadójának választották meg Enrique Iglesiast. Ezzel magasabbra sikerült jutnia világsztár apjánál.

Forrás: origo.hu2020. 10. 23. 16:21
Iglesias, Enrique
Tel-Aviv, 20178. május 28. Enrique Iglesias spanyol énekes koncertet ad Tel-Avivban 2018. május 27-én. (MTI/EPA/Jim Hollander) Fotó: JIM HOLLANDER
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Világsztár apját is túlszárnyalta a spanyol Enrique Iglesias. A 45 éves spanyol énekes lett minden idők legsikeresebb latin előadója a Billboard vonatkozó sikerlistáin (az 1986 óta létező Hot Latin Songs chart, valamint az 1993 óta létező Top Latin Albums) elfoglalt helyezései alapján – írja a Billboard.

Amellett, hogy már több mint 180 millió lemezt adott el világszerte, Iglesias sikeréről sokat elárul, hogy a Hot Latin Songs listáján 189 héten át volt jelen valamelyik dalával, köztük 27-szer a lista tetején.

Fotó: MTI/EPA/Robert Vos

A tervek szerint Iglesias 2021-ben Oroszországot, az Egyesült Államokat és Kanadát érintő turnéra indul, amennyiben a koronavírus-járvány nem hiúsítja meg a terveit. Az énekes utoljára 2018-ban adott duplakoncertet Budapesten.

Az énekes korábban elárulta, hogy lassan szeretne felhagyni a zenéléssel, és a családjára koncentrálni. Anna Kurnyikova orosz teniszezőnővel nyolc hónappal ezelőtt tovább bővült a családjuk Mary nevű kislányukkal, így kétéves ikreikkel, Nicholasszal és Lucyval együtt három gyermeket nevelnek.

Anna Kurnyikova megmutatta hét hónapos kislányát

Két hónapos korában láthattunk utoljára fotót a kis Maryről, Anna Kurnyikova és Enrique Iglesias kislányáról. A büszke anyuka azonban nem bírta ki, hogy ne mutassa meg gyönyörű csemetéjét új teniszruhájában – szúrta ki a People magazin. Meg is értjük, a kislány egyszerűen tüneményes az ujjatlan galléros felsőben és a csipkés aljú szoknyácskában.

„Wimbledon, jövök!” – poénkodott az anyuka, aki hát- és gerincsérülései miatt vonult vissza az élsporttól 2003-ban.

A kislány, akit szülei csak Mashának becéznek, január 30-án született. A család így öttagúra bővült, hiszen Anna két éve ikreknek adott életet, Nicholasnak és Lucynak.

A teljes cikket az alábbi linkre kattintva érhetik el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.