Nálunk forgat a Sikolykirálynő, Jamie Lee Curtis

A világhírű színésznő büszke rá, hogy a magyar ősei földjén lehet.

Forrás: MW2021. 04. 28. 13:23
CURTIS, Jamie Lee
Beverly Hills, 2021. március 1. A Hollywoodban akkreditált külföldi tudósítók szövetsége által közreadott képen Jamie Lee Curtis amerikai színésznõ megérkezik a 78. Golden Globe-díjátadó gálára a Beverly Hilton Hotelben, a kaliforniai Beverly Hillsben 2021. február 28-án. A koronavírus-járvány miatt a jelöltek és díjazottak online jelentkeztek be a kiosztóra. MTI/EPA/Hollywoodban akkreditált külföldi tudósítók szövetsége Fotó: -
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Instagram-oldalára feltöltött fotóinak tanúsága szerint már forgatja Budapesten a Borderlands című filmet Jamie Lee Curtis, aki arról is megemlékezett, hogy magyarok vannak a felmenői között – derül ki a beol.hu cikkéből.

Büszke vagyok rá, hogy magyar őseim földjén lehetek

– írta a világhírű színésznő, aki egyébként édesapja, Tony Curtis oldaláról magyar származású.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Jamie Lee Curtis (@curtisleejamie) által megosztott bejegyzés

Úgy tűnik, a színésznő amint megérkezett országunkba, nyakába is vette a várost, és kicsit körbenézett Budapesten.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Jamie Lee Curtis (@curtisleejamie) által megosztott bejegyzés

A filmben Curtis mellett Cate Blanchett, Kevin Hart, Jack Black és Edgar Ramirez is szerepel. Az már korábban kiderült, hogy a felvételek Budapesten készülnek, a forgatás pedig április 1-jén már el is kezdődött.

(A borítóképen az amerikai színésznő látható, ahogy megérkezik a 78. Golden Globe-díjátadó gálára a Beverly Hilton Hotelben, a kaliforniai Beverly Hillsben 2021. február 28-án. A koronavírus-járvány miatt a jelöltek és díjazottak online jelentkeztek be a kiosztóra. Fotó: MTI/EPA/Hollywoodban akkreditált külföldi tudósítók szövetsége)

Korábbi cikkünkben arról írtunk, hogy Anthony Hopkins átaludta az Oscar-győzelmét. A 83 éves színész történelmet írt. Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.