Paris Hilton téves gólyahíre felrobbantotta az internetet

A híresség azonban maga tett pontot a pletykára, saját podcastműsorában, a This Is Parisben.

Forrás: hirado.hu2021. 07. 29. 16:30
Paris Hilton gets her own cooking show on Netflix
A híresség maga tett pontot a pletykára Fotó: Diego Pineda/colprensa/dpa Forrás: Reuters
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Page Six nagyon mellé lőtt, amikor kedden exkluzív hírként írták meg, hogy Paris Hilton első gyermekét várja vőlegényével, Carter Reummal, miután sikeres meddőségi kezelésen esett át.

A híresség azonban maga tett pontot a pletykára, saját podcastműsorában, a This Is Parisben.

„Kb. 3000 üzenetre ébredtem. Igen hármasikreket várok... Nem, nem vagyok terhes, és amíg nem viseltem a menyasszonyi ruhámat, nem is leszek” – idézi a celebet a Vulture.

A híresség maga tett pontot a pletykára
Fotó: Reuters

Bár a pár eljegyzése óta a gyermekvállalást tervezgeti, egyelőre nincs gólyahír. A korábbi interjúk alapján egyébként sem a hagyományos módon tervezi első gyermeke érkezését az örökösnő, aki ikrekről álmodik, emiatt a lombikbébi programban gondolkodik. Paris pár évvel ezelőtt Kim Kardashian tanácsára lefagyasztatta a petesejtjeit, és hozzá a hasonlóan a béranyaság is terítéken van.

Paris nemrégiben a Variety magazinban fejtette ki, mennyire vágyik az anyaságra: „A magánéletem mindig is katasztrofális volt, így a pénz számomra mindig is a szabadságot és a függetlenséget jelentette. Ez volt az életcélom. És most, hogy a elképesztően boldog vagyok, már nem érdekelnek a milliárdok, annál inkább a kisbabák.”

A kudarcok után Heather Locklear visszatér a reflektorfénybe

A kilencvenes és kétezres évek ünnepelt szépségéről az utóbbi időben főleg csak lejtőn való bravúros lecsúszásai miatt lehetett hallani. A Magyarországon leginkább a TJ Hookerből és a Melrose Place-ből ismert Heather Locklear több autóbaleset okozója volt, alkohol- és drogproblémái miatt pedig ki-be járt a rehabilitációs központok ajtóin, arról nem is beszélve, hogy többször kellett ráhívni a rendőrséget, miután párjával a tettlegességig fajult egy-egy vita.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.