Perel a vízbe fulladt színésznő, Naya Rivera volt férje

Naya Rivera volt férje szerint a színésznő halála megelőzhető lett volna, ezért fordult a bírósághoz – közli cikkében az Origó.

Forrás: origo.hu2020. 11. 20. 13:01
Rivera, Naya
Westwook, 2020. július 14. 2011. augusztus 25-én a kaliforniai Westwoodban készített kép Naya Rivera amerikai színésznõrõl, énekesrõl. A 33 éves Rivera 2020. július 8-án tûnt el a kaliforniai Piru tónál, a hatóságok azután kezdték meg a keresését, hogy egyedül találták a négyéves fiát egy csónakban. Naya Rivera holttestét 2020. július 13-án megtalálták a vízfelszínen lebegve. A hatóságok úgy vélik, a nõ fulladása baleset volt és testét valószínûleg a tóban lévõ sûrû növényzet ejtette foglyul napokra. MTI/EPA/Mike Nelson Fotó: Mike Nelson
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nyáron vízbe fulladt Naya Rivera exférje, Ryan Dorsey a gyerekük nevében beperelt több szervezetet, amelyek szerinte felelősek a színésznő haláláért – még ha közvetett módon is.

Dorsey azt állítja, hogy a csónak, amelyet a volt felesége bérelt a Lake Piru nevű víztározónál, nem volt szabályosan felszerelve, nemcsak horgonya vagy kötéllétrája nem volt, de mentőmellény vagy mentőöv sem járt hozzá.

Naya Rivera amerikai színésznő, énekes
Fotó: MTI/EPA/Mike Nelson

A felperes szerint a tó állapotáért felelős állami szerv is hibázott, hisz annak ellenére nem helyeztek ki semmilyen figyelmeztető táblákat, hogy több haláleset is történt ott korábban. Mivel a Lake Piru mesterséges tó, az alja tele van törmelékkel, sok fa is van a mederben, illetve a fényviszonyok is rosszak a víz alatt – emiatt fulladhatott meg az egyébként kiváló úszónak számító Rivera is.

A színésznőnek júliusban veszett nyoma a kaliforniai víztározóban, négyéves kisfiát egyedül találták meg egy csónakban. A holttestre csak több nap után bukkantak rá, az esetről sokat írtunk annak idején.

Az eredeti cikk IDE KATTINTVA érhető el.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.