Sylvester Stallone gyászol: elhunyt az édesanyja

A 98 éves Jackie Stallone neves asztrológus, és a női birkózás úttörője volt.

Forrás: MW2020. 09. 23. 8:31
STALLONE, Sylvester
Mexikóváros, 2019. szeptember 13. Sylvester Stallone amerikai színész-rendezõ a Rambo V címû filmje mexikói bemutatója alkalmából tartott sajtóértekezleten Mexikóvárosban 2019. szeptember 12-én. MTI/EPA-EFE/Jose Mendez Fotó: Jose Mendez
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jackie Stallone 98 évesen, eddig ismeretlen körülmények között halt meg – írja a hirado.hu.

Jackie 1921. november 29-én született Washingtonban. Már gyerekkora óta érdekelte a csillagászat, később híres asztrológus lett, könyvet is írt a témában, de számos televíziós fellépése is volt közszereplőként.

Lelkisegély szolgálatot működtetett és ő volt a női birkózás egyik úttörője. A 80-as években részt vett a GLOW című női pankrátorműsor elindításában, amiről később a Netflix sorozatot is forgatott, azonos névvel.

Jackie a későbbi éveiben is aktív maradt, a koronavírus-járvány alatt rendszeresen posztolt képeket Instagram oldalán az edzőtermi kalandjairól.

Jackie Stallone volt az első nő, aki napi TV-show-t tartott edzésről és súlyemelésről Washingtonban, később pedig edzőtermet nyitott csak a nők számára, Barbella néven. FiatalOn Stallone artista volt egy cirkuszban és kóruslány egy éjszakai klubban, de fodrászként is dolgozott.

Kaliforniai álom: nézzen be Sylvester fia nyaralójába!

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.