Szomorú hír érkezett, elhunyt a népszerű bemondónő

Hetvenhárom éves korában vasárnap elhunyt a Magyar Rádió egykori bemondója.

Forrás: MW2021. 04. 06. 13:00
null
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elhunyt Johannesz Zsuzsa bemondónő, a Magyar Rádió egykori bemondója. Hetvenhárom éves volt. A gyászhírt a család közölte az MTI-vel – olvasható a beol.hu cikkében.

Fotó: Pexels

Johannesz Zsuzsa 1971-ben került a Magyar Rádió győri stúdiójába, ahol zenei szerkesztőként és riporterként dolgozott. Néhány évvel később Budapesten folytatta pályáját, bemondóként csaknem három évtizedig mondta a híreket és konferált a Kossuth, a Petőfi és a Bartók rádióban. A bemondónő nyugdíjazása után néhány évig még az éjszakai műsor hírolvasójaként szerepelt.

Korábbi cikkünkben szintén egy szomorú hírről számoltunk be. Meghalt Richard Gilliland amerikai színész. A Született feleségek és a Helyszínelők sztárját több mint 90 filmben és sorozatban láthattuk a pályája során.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.