Szörnyella gonoszabb, mint valaha: új előzetest kapott a film

A Disney csavart egyet a 101 kiskutya történetén és végre megtudjuk, hogyan lett Szörnyellából az egyik legkegyetlenebb főgonosz a mesék világában – írja a hirado.hu.

Forrás: hirado.hu2021. 04. 09. 11:33
null
A Disney csavart egyet a 101 kiskutya történetén Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Talán az évtized egyik legzseniálisabb húzása volt a társaság részéről, hogy elkezdte újraalkotni az eredeti rajzfilmjei élőszereplős változatát. Bár a remake-ek több kevesebb sikert arattak a nézők körében, a moziba így is sikerült elcsalogatni az embereket, a stúdió pedig jól megtömte ezzel a zsebeit.

A következő várva várt produkció nem más, mint a kegyetlen kölyökdalmata gyűjtő Szörnyella de Frász lesz, amit május 28-án terveznek bemutatni. Az alkotás azonban nem a már jól ismert történetet dolgozza majd újra, hanem egy teljesen más szemszögből élvezhetjük majd a klasszikust – írja a Vulture.

A Disney csavart egyet a 101 kiskutya történetén
Fotó: Flickr

Az eredettörténet egészen a 70-es évek Londonjáig kalauzol el bennünket, ahol egy fiatal, meg nem értett divattervező, aki kitaszítottnak érzi magát az emberek között, megszállottjává válik a dalmatáknak, mígnem megszületik a kíméletlen és hátborzongató főgonosz, Szörnyella.

Stone két csatlósát Joel Fry (Trónok harca) és Paul Walter Hauser (Cobra Kai) alakítja majd, de Emma Thompson is játszik a készülő moziban. Az ő szerepének „köszönhetően” ismerhetjük meg Szörnyella ma is ismert kegyetlen valóját.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Emma Stone és férje hivatalosan is szülők lettek

A TMZ értesülései szerint Emma Stone, a Kaliforniai álom Oscar-díjas sztárja, március 13-án hozta világra a csöppséget egy Los Angeles-i kórházban.

Részleteket egyelőre még nem tudni a kicsi érkezéséről, ahogy arról sem, hogy kisfiúval vagy kislánnyal gazdagodott-e családjuk, mindenesetre feltételezhetően az újdonsült anyuka és apuka is elvan ragadtatva a picurtól.

Emma és Dave még 2016-ban ismerkedett meg egymással egy tévéműsornak köszönhetően, de kapcsolatukat a legnagyobb titokban tartották, egészen egy 2019-es díjátadóig, ahol kéz a kézben jelentek meg a vörös szőnyegen.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.