Tizenöt év után megpihenhetnek a Winchester fivérek

Az Odaát című sorozat 15 évad után most véget ér – írja a Híradó.hu. A sorozat 327., befejező részében a nézőket most az érdekli: vajon a két főszereplő békére lel-e a sötét erőkkel szemben?

Forrás: hirado.hu2020. 11. 21. 18:47
null
Tizenöt év után véget ér az Odaát (Supernatural) című sorozat Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A CW csatorna újabb zászlóshajójának int búcsút, a 15. évad lesz az utolsó az Odaát történetében. Az amerikai televíziózás leghosszabb ideje, tizenöt éve futó természetfeletti, fantasysorozata a 327. résszel fejeződik be – olvasható a Híradó.hu korábbi cikkében.

Az utolsó epizód egy kissé rendhagyó rész lesz, ugyanis ez a színészekről szól majd. Az epizódot Robert Singer rendezte és Andrew Dabb írta.

Tizenöt év után véget ér az Odaát (Supernatural) című sorozat
Fotó: Flickr

Ez egy nagyon érzelmes epizód, személyes történetet mesél majd el a főszereplőkről – mondta Singer, az utolsó rész rendezője. „Elégedett vagyok a befejező résszel” – tette hozzá, mielőtt megerősítette, hogy a befejezésben nem marad majd kétértelműség.

„Valódi véget akartunk adni a műsornak, nem valami rejtélyes dolgot csinálni, mint a The Sopranos, hanem valóban lezárni a műsort. Azt hiszem, ezt meg is tettük” – emelte ki Singer.

Egy kis érdekesség annak, aki még nem látta a sorozatot, de kedvet kapott hozzá: ha most elkezdi nézni megállítás és alvás nélkül, akkor csaknem tíz nap kell ahhoz, hogy eljusson a befejező Odaát-részig; vagy ha naponta csak egy részt néz meg, 2021. október 12-re végez a sorozattal.

Angelina Jolie a híres brit háborús fotós életéről forgat filmet

Angelina Jolie a híres brit háborús fotós, Don McCullin életéről rendez filmet. Az Unresonable Behavour című produkció a fotós azonos című memoárkötete nyomán készül – számolt be róla a Variety.com.

A 85 éves McCullin executive producerként vesz részt a film elkészítésében. Ismeri Jolie munkáit, látta a They Killed My Father című, BAFTA-díjra is jelölt kambodzsai filmjét, és mint mondta, úgy érzi, biztos kezekben van élete története a rendezőnél.

A forgatókönyvet Gregory Burke írja.

A filmben a második világháború utáni Londonból induló brit fotós életútjának legfontosabb állomásait mutatják be.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.