Tóth Gabi kislánya elsírta magát a dal hallatán

Az énekesnő a legújabb blogbejegyzésében megható történetet mesélt el a tizenöt hónapos Hannarózáról.

Forrás: MW2021. 03. 15. 19:34
Tth Gabi
Budapest, 2012. március 9. Tóth Gabi énekel a Tolcsvai László által megzenésített Nemzeti dal stúdiófelvételén, a Pannónia Stúdióban. Petõfi Sándor újrahangszerelt versét a március 15-i ünnepségen mutatják be. MTI Fotó: Beliczay László Fotó: Beliczay László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megható történetet osztott meg az olvasóival Tóth Gabi. Az énekesnő a csalad.hu oldalon vezeti a nagy népszerűségnek örvendő blogját, amelyben az anyaságról, a művészetéről és a saját lelki vívódásairól, örömeiről, bánatairól vall őszintén – olvasható a beol.hu cikkében.

Tóth Gabi énekesnő. Fotó: MTI / Beliczay László

Gabi most egy csodálatos emléket idézett fel: nemrégiben, amikor a kislánya, a tizenöt hónapos Hannaróza meghallotta az egyik dalát, a kislány teljesen elérzékenyült – szúrta ki a Ripost.

„Egyik nap észrevettem, hogy amikor Hanni meghallotta egy dalomat, szó szerint elérzékenyült. Nézett rám a gyönyörű szemeivel, mintha értené a dal mondanivalóját, majd lebiggyedt a szája és halkan folytak a könnyei. Azt hittem, csak bebeszéltem magamnak, de később, amikor ugyanez a népdal szólt, újra megtörtént. Egészen hihetetlen volt, hogy ez a picike, tiszta lélek érzi az anyukája szenvedélyét a dalban. Csodálatos visszaigazolás volt ez nekem, mert ez az elhivatottság, amit a népzene, a kultúránk, a felmenőink, a hőseink iránt érzek, visszatükröződött a kislányom tekintetében. (…) A következő pillanatban Hanni odatotyogott hozzám és átölelt a csöpp kezeivel”

– írta a blogjában Tóth Gabi.

Az énekesnő nem tagadja, hogy az utóbbi időben többször sajnálta magát: a koronavírus következtében kialakult helyzet miatt úgy érezte, kihúzták a lába alól a talajt, a bizonytalanság pedig rosszkedvet okozott számára – derül ki a cikkből.

Korábbi cikkünkben arról írtunk, hogyan cukiskodnak a Tóth-lányok. Soha nem látott képpel köszöntötte fel nővérét Tóth Gabi. A képen két tündéri lány látható ünneplőben, ahogy egymásra hajtják a fejüket.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.