Végre megszólalt az egyik nagy esélyes James Bond

Charlie Hunnam szerint sokan vannak előtte az esélyesek listáján.

Forrás: hirado.hu2020. 11. 05. 19:48
Hunnam, Charlie
Berlin, 2017. február 14. Charlie Hunnam brit színész a The lost city of Z címû filmjének bemutatója alkalmából tartott sajtótájékoztatón a 67. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon 2017. február 14-én. (MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo) Fotó: Guillaume Horcajuelo
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb szereplő szállna ringbe a megüresedett James Bond-szerepért, Henry Cavill után most Charlie Hunnam mondta el, mennyire megtisztelő lenne eljátszani a 007-est – írja a Híradó.hu.

Miközben szinte mindenki készpénznek veszi filmes berkekben, hogy Daniel Craiget Tom Hardy váltja, a stúdió egyelőre semmit nem erősített meg, így az olyan nagy esélyesek, mint Cavill és Hunnam, igyekeznek felhívni magukra a figyelmet, hátha végül ők szürcsölgethetik szmokingban a Martinit.

Charlie Hunnam brit színész a The lost city of Z címû filmjének bemutatója alkalmából tartott sajtótájékoztatón (MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo)

„Olyan hízelgő és megtisztelő, hogy angolként esélyem lehet a szerepre. Viszont a megérzéseim azt súgják, nem kell várnom a telefonhívásra. Olyan sokan lehetnek előttem azon a listán” – nyilatkozta Charlie a People magazinnak.

A készítőket sürgette a Nincs idő meghalni novemberi premierje, mivel azonban a filmet csak 2021 áprilisában mutatják be, ezért a döntésre még várniuk kell a rajongóknak.

Elhunyt Baron Wolman, a Rolling Stone magazin fotósa

Baron Wolman, a neves sajtófotós, aki súlyos izomsorvadásos betegségben, amiotrófiás laterálszklerózisban szenvedett, hétfőn halt meg – közölte az NPR amerikai közszolgálati rádió a fotós munkatársa, Dianne Duenzl bejelentésére hivatkozva.

Wolman már csaknem harmincéves volt, amikor – a hatvanas évek végén – elkezdődött fotóriporteri pályafutása San Franciscóban. Korábban egy ideig Berlinben élt, ahol a falról is készített anyagot. A zene iránti rajongása vitte a Rolling Stone magazinhoz 1967-ben, amelynek első szerkesztőségi fotósa lett. Képei minden lapszámban megjelentek. Kezdetben ingyen dolgozott, és inkább megtartotta képei szerzői jogait, ami később ügyes üzleti húzásnak bizonyult.

Több könyve is megjelent. 1992-ben Classic Rock & Other Rollers című kötetének előszavában a Rolling Stone alapítója, Jann Wenner a magazin korai éveinek ismeretlen hősei közé sorolta, aki segített meghatározni a lap vizuális stílusát és kikövezte a nyomában haladók útját.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.