Családpolitika

Most, hogy Dobrev Klára uniós színre lépésével megszaporodtak a Gyurcsány család napi politikai nyilatkozatai, joggal vetődik fel a kérdés: vajon közszerepléseik előtt történik-e bármiféle egyeztetés.

2019. 08. 30. 5:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Most, hogy Dobrev Klára uniós színre lépésével megszaporodtak a Gyurcsány család napi politikai nyilatkozatai, az emberben joggal vetődik fel a kérdés: vajon közszerepléseik előtt történik-e bármiféle stratégiai egyeztetés, olvasópróba, ilyesmi a házastársak között, vagy csak úgy, ötletszerűen állnak elő a soron következő aljasságaikkal. Miután erről semmit nem tudunk, marad az izgalmas találgatás. Nekem például meggyőződésem, hogy nincs ilyen családi koordináció – vagy ha mégis, akkor azt Láriferi rendre felrúgja. (Esetleg csak amiatt, mert nem tud úrrá lenni egyre súlyosbodó láriferiségén.)

Nézzünk egy minapi példát! Miközben Klára asszony az ATV-ben szép tudatosan tovább építgette a maga antihonleány imidzsét (kijelentette, hogy Magyarországnak egy megveszekedett eurocent térítés sem járna a déli határkerítés megépítéséért), az ő habzóborász Ference még mindig az események után kullog. Most épp arról értekezett közösségi oldalán, hogy a szörnyű Orbán Viktor stadionokat épít idehaza. Ami ugyebár szánalmas gumicsont, méltatlan egy kreativitásáról ismert hazudozóhoz. (Ráadásul közben a demagógia kisiskolás eszközeivel kampányol: „Szavazz gyerekeink jövőjére, egy normális országra! Vegyük vissza a városainkat, falvainkat a Fidesztől!”) Gyurcsány a hatalmi őrület veszélyeire figyelmeztet…

Hol van ettől az européer Klára asszony fegyelmezetten felépített televíziós nyilatkozata, amelyben arról győzködi a nézőt, miért nem jár egy brüsszeli fitying sem a hazát kerítéssel védő Orbán-kormánynak?

Nem vitás, Klárikáé a jövő. (Az Apró-villában.)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.