Csúszásveszély

Levegőért kapkod Sándor Zsuzsa kiérdemesült bíró (egykori ügyész), a munkásmozgalom régi harcosa.

2021. 06. 01. 5:59
null
Pilhál György Fotó: Katona_Vanda Forrás: Magyar Nemzet
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Levegőért kapkod Sándor Zsuzsa kiérdemesült bíró (egykori ügyész), a munkásmozgalom régi harcosa. Azt nehezményezi, hogy az ATV egyik műsorában nemrég Puzsér Róbert perceken át zavartalanul arról beszélt – beszélhetett –, hogy Karácsony Gergely notórius hazudozó. Ráadásul a többiek is egyetértettek vele abban, hogy le van zsugázva: Karácsony lesz a közös miniszterelnök-jelölt. Hallatlan! „Hétről hétre megnézem az ATV Öt című műsorát, s egyre kevésbé értem, mit akar elérni ezzel az ATV? – kesereg közösségi oldalán. – Egyre inkább az az érzésem, azért készítik ezt a műsort, hogy minél jobban betegyenek az ellenzéknek.”

Míg hősnőnk a repülősót keresi, elmondom, ugyanő jó múltkor „kis görénynek”, „ritka aljas kis tetűnek”, valamint „sunyi kis mocsoknak” nevezte Schiffer Andrást, amiért az expolitikus nem vett részt egy hanukagyertya-gyújtáson. Nem meglepő, hogy most meg méltatlannak és aljasnak kiáltja ki az ATV műsorát. „Arról egyikük sem beszélt – panaszolja –, hogy az ellenzéki pártokat a Fidesz kényszerítette bele ebbe az összefogásba. Az egész társaság mintha arra esküdött volna fel, hogy beteszi a szappanos deszkát az egyesült ellenzék feneke alá, hadd csússzanak minél mélyebbre.”

Szerintem a legmélyebbre Zsuzsa asszony csúszott. Ha nem lenne reménytelen, elmondanám neki, hogy nem a Fidesz kényszerítette ebbe az összefogásba az ellenzéket, hanem saját aljas vágyuk: akkor is választást nyerni, ha nincs meg a kellő társadalmi támogatottság. A szokásos bolsi tempó: bármi áron hatalomra kerülni.

Hol van már Drágabolgárúrék legendás Újságíróklubja az ATV-n. Ott bezzeg senki sem énekelt ki a kórusból.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.