Elverték a büszkéket

Nem lesz egyszerű annak a Momentum-elképzelésnek a megvalósítása, amelynek lényege, hogy a párt – hatalomra kerülvén – a migránsok mellett a melegeknek is a hóna alá kíván nyúlni.

2021. 06. 29. 5:59
null
Pilhál György Fotó: Katona_Vanda Forrás: Magyar Nemzet
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem lesz egyszerű annak a sokat emlegetett Momentum-elképzelésnek a megvalósítása, amelynek lényege, hogy a párt – hatalomra kerülvén – a migránsok mellett a melegeknek is a hóna alá kíván nyúlni.

Olvasom, hogy muszlimok támadtak a franciaországi Pride résztvevőire, akik ezúttal nem Párizs belvárosából, hanem a szomszédos Pantin nevű településről indultak a centrumba. A szervezők így akarták megcáfolni azt a tévhitet, amely szerint a külvárosokban előítélettel vannak a melegekkel szemben. Rosszul spekuláltak. Több résztvevőt is atrocitás ért, sokakat vitaindító öltözékük miatt molesztáltak – írja a V4NA. A felvonulók között többen nyíltan kiálltak Mila mellett. (Ő az a leszbikusságát vállaló francia kamaszlány, akit halálosan megfenyegettek, amiért kritizálta az iszlámot.) Egy fiatal lány, aki Milát támogató táblával a kezében jelent meg a felvonuláson, s akit emiatt molesztáltak, azt mondta: a büszkeség helyett a szégyen menetének nevezné a rendezvényt. Nem csak Mila szimpatizánsait érték atrocitások, egy keresztény hitre áttért egykori muszlim fiúra két feldúlt fiatal rontott rá, megpróbálták kitépni a kezéből a tunéziai zászlót. Rendőri beavatkozásra is szükség volt, amikor turbékoló leszbikusokra támadtak transz-, queer- és egyéb aktivisták.

Mondom, nem irigylem a mindenhez (is) értő Fekete-Győr Andrásékat, akik „kormányra kerülve” egyszerre kívánják majd gyámolítani mindkét szenvedélyes gyülekezetet. Vajon pártelnök úr hogyan tervezné összehozni a pávatollas büszkéket a harmadik világból érkező, nagytermészetű jövevényekkel? Jó műsor ígérkezik.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.