Minden húron játszik

Azért jó lenne tudni, miért Bangóné Borbély Ildikót küldi mindenhová a pártvezetés. Lehet, hogy nincs más. Elfogyott a regiment.

2019. 10. 08. 5:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A múlt hét végén sem maradt tétlen a tűzrőlpattant Bangóné Borbély Ildikó. Ezúttal egy csepeli irodalátogatással hívta fel magára a figyelmet – két szocialista párttársával, Szenteczky János helyi kampányfőnökkel és Takács Krisztián nehézfiúval kereste föl hívatlanul az ottani választási irodát. (Utóbbi kollégától aligha lehetett idegen a huszárcsíny, korábban korrupciós ügyletekben és magánokirat-hamisításban edződött.) Fölnyitván az objektumot, a haramiatrió több videófelvételt készített a bent dolgozó rémült munkatársakról, illetve magáról a létesítményről – állítólag őket lejárató szórólapokat kerestek a jövevények. Mindezt magától a sokoldalú Bangónétól tudjuk, aki rengeteg eszével utóbb az egész hadműveletet kitette a Facebook-oldalára.

Mindez újabb bizonyíték arra, hogy szegény meg van győződve arról, hogy remekül teszi a dolgát, ő lesz az, aki újra életet lehel majd az elfekvőben nyöszörgő szocialista pártba. Aktivitása egészen lenyűgöző, ő a legharsányabb a plenáris ülésteremben, ő patkányozik a tévéstúdió-ban, ő mázolja le vörös festékkel a Váci úti plakátokat, az ő frenetikus ötletére veti magát hasra a tévészékházba hatoló ellenzéki rohamcsapat. Meg az is ő, aki katonai szakértőként kijelenti: kidobott pénz honvédséget tartanunk idehaza. Ildikó asszonytól tudjuk azt is, hogy az édesanyák eredendően baloldaliak. Ildikó asszony minden húron játszik, ráadásul élvezi saját sziporkáit. (Ismer ilyet az orvostudomány.)

Azért jó lenne tudni, miért Bangónét küldi mindenhová a pártvezetés. Lehet, hogy nincs más. Elfogyott a regiment.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.