Mondja a magáét

Miközben Fekete-Győr már a jobboldali újságírók 2022-re tervezett letartóztatási parancsát fogalmazza, arra is jut ideje, hogy helyre tegye a kormánypárti politikusokat.

2021. 04. 17. 6:58
null
Pilhál György Fotó: Katona_Vanda Forrás: Magyar Nemzet
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Miközben Fekete-Győr András miniszterelnök-jelölt már a jobboldali újságírók 2022-re tervezett letartóztatási parancsát fogalmazza, arra is jut ideje, hogy helyre tegye a kormánypárti politikusokat. „Nagy divatja lett mostanában a Nyugat alkonyáról beszélni” – írja közösségi oldalán a Momentum-vezér. (Ami persze épületes marhaság, hisz Oswald Spengler világhírű művéről – A Nyugat alkonya – s a benne foglaltakról már megjelenésének évében, 1922-ben „nagy divat” volt beszélni. Sebaj.) Akik ezt mondogatják, folytatja, valójában sikertelen politikusok, teljesítmény híján keresnek valakit, akire ráfogják kudarcaikat, és keresnek egy másikat, a „mesés Keletet”, amihez odadörgölőzhetnek, hátha nekik is csurran-cseppen valami. Ezek gyáva, perifériára szorult politikusok, tájékoztat a kevély pártvezér, jóllehet gondolatmenete nem sok sikert arat, még saját közösségi oldalán is leszólják. Az egyik kommentelő ekképp vélekedik: „Magad testesíted meg a Nyugat alkonyát.” Hősünkről persze lepereg a kritika, ő már évekkel ezelőtt megmondta: ők jelentik a jövőt, pártja felszabadult, valódi nemzeti büszkeséget fog meghonosítani. Gondolom, első dolguk lesz beereszteni a migránsokat, és hónuk alá nyúlni a gyámolításra vágyó melegeknek.

Összesen csak az a kérdés, kell-e a választónak egy olyan párt, amelynek eddigi története a budapesti olimpia Párizsnak való átjátszásától a határon túli magyarság módszeres gyengítésén át a brüsszeli Orbán-gyalázásokig egyetlen nagy, végtelenített hazaárulás. Kell-e bárkinek is egy új SZDSZ?

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.