Öngólok ideje

Egy leleplező cikk gyorsan lekerült az öngóllövő baloldali portál oldaláról, azóta is a salgótarjáni elvtársakon röhög a nyilvánosság.

2020. 09. 22. 5:59
null
Pilhál György Fotó: Katona_Vanda Forrás: Magyar Nemzet
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Viccesre sikerült a fideszes vezetésű XVI. kerületi önkormányzat legutóbbi testületi ülése. Történt, hogy ellenzéki kerületatyák egymást túlharsogva ótvarolták az egyik kormánypárti képviselő által előterjesztett szervezeti és működési szabályzatot, mondván, az egészből csak úgy süt a diktatúra meg az önkény, elképesztő, hogy valaki ilyen förtelemmel áll elő stb. A plakátszaggató kunsztjairól ismert Vajda (Falra mászó) Zoltán például kijelentette: a kormánypárti előterjesztő ifjúkommunista tempót diktál, mert „kiheréli a viták” lehetőségét. Amikor viszont kiderült, hogy az ominózus anyag valójában Karácsony Gergely főpolgármester produkciója (az előterjesztő abból ollózta össze), a harsány képviselők hirtelen szájzárat kaptak, sőt egyikük sértetten eltávozott.

Kapkodást érezni a tudományos baloldalon. Pár hete is hasonló történt. Ahogyan arról mi is beszámoltunk, az Ezalényeg.hu balliberális portál Méteres fű áll a játszóház előtt, kilopták a pénzt a beruházásból címmel leleplező cikket közölt a salgótarjáni állapotokról (botrány, káosz, szűkre szabott parkoló, randalírozó vaddisznók stb.) – csakhogy a szerkesztőség valahogy elfelejtette, hogy a megyeszékhelyet balliberálisok irányítják. Az övéik. (Esetleg abban a hitben voltak, hogy az állam végezte a munkát, abba meg ugye dicsőség belerúgni.)

Még cifrázta is a „tényfeltáró” szerző: „Úgy tűnik, csak az építkezésből érte meg lopni a Fidesz-csicskáknak.” Bár az írás gyorsan lekerült az öngóllövő portál oldaláról, azóta is a salgótarjáni elvtársakon röhög a nyilvánosság.

Tényleg úgy van, ahogyan a miniszterelnök mondta: a vidámságról az ellenzék gondoskodik.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.