időjárás 2°C Barbara , Borbála 2022. december 4.
logo

MDF: Katona Kálmán lesz az általános alelnök

MTI
2003.06.16. 18:58

Katona Kálmán pártalelnököt általános alelnökké választotta az MDF országos elnöksége vasárnapi ülésén – értesült az MTI hétfőn demokrata fórumos forrásból.

Az MTI értesülését megerősítve Katona Kálmán elmondta, hogy az elnökség jelen lévő tagjaitól megkapta a támogatást, ellene senki nem szólt, de miután a téma nem szerepelt az ülés hivatalos napirendjén, ezért abban állapodtak meg, hogy a testület szerdai ülésén állnak a nyilvánosság elé a döntéssel.

A vasárnapi tanácskozásról közölte, a testület értékelte az elmúlt négy hónap munkáját, és megállapította, hogy a februári országos gyűlés után kialakított 4 alelnökös struktúra bevált, de kellene egy olyan alelnök, aki az elnökhöz tartozó feladatok egy részét átveszi.

Az MDF-es politikus tájékoztatása szerint elsősorban ügyvezető jellegű tevékenységekről van szó; az elnököt akadályoztatása esetén az általános alelnök helyettesíti.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.