időjárás 4°C Virág 2022. november 26.
logo

Új vezérigazgató a Budapest Airport élén

MTI
2003.06.20. 08:05

Hárskuti Jánost nevezte ki a repülőteret üzemeltető Budapest Airport Rt. vezérigazgatójának az Állami Privatizációs és Vagyonkezelő Rt. igazgatósága. A vezérigazgató kinevezése július 14-től hatályos.

Hidvégi Gábor, a Budapest Airport korábbi vezérigazgatója, június 16-án mondott le posztjáról. Május elején Apró Piroska, a cég igazgatóságának elnöke, valamint Kaposi János, az igazgatóság egy másik tagja is bejelentette lemondását.

A privatizációs szervezet igazgatósága kinevezte a társaság új igazgatóságát és a felügyelő bizottság tagjait is. Az igazgatóság tagjai Kepecs György, Hárskuti János, Fenyővári Noémi, Gönci János, Nagy István, Fülöp János, Kiss László, Farkas Lajos, Turi Ferenc, Egri Tamás és Endrődy Péter lettek.

A felügyelő bizottság tagja lett Bálint Tamás, Szénási Pálné, Pető Alfréd, Horváth Adrienn, Polgár László, Killik László, Angelus Róbert, Hortobágyi Éva, Kovács Zoltán, Herter Róbert és Káldy Tamás.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.