A Jobbik sokallja Hiller napidíját

A Jobbik mai közleményében arra kéri Hiller Istvánt, hogy a jövőben tanúsítson nagyobb önmérsékletet a külföldi utazásai során felvett napidíjának tekintetében.

MNO
2004. 03. 21. 18:50
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Jobbik indokolatlannak tartja, hogy az ország jelenlegi helyzetében a miniszter – a NKÖM honlapja szerint – január 12-13-i szlovéniai látogatása alkalmából napi 118 700 forintot számolt el a minisztérium költségvetésének terhére. – Mindezek mellett arra is kérjük Hiller Istvánt, hogy vesse latba szakmai tekintélyét a főváros szocialista és szabad demokrata képviselőinél, és
járjon közbe annak érdekében, hogy a 20. századi magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, Wass Albert végre szobrot kaphasson Budapesten – teszik hozzá.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.