időjárás 2°C Elza 2023. december 1.
logo

Szász Károlyt tanúként hallgatták ki megveretése ügyében

MNO
2004.08.18. 10:18

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) volt elnöke nem nyilatkozott a sajtónak arról, hogy felismerte-e támadóját. Szász Károlyt megveretésével kapcsolatban ma tanúként hallgatták ki a Budapesti Rendőr-főkapitányságon.

„Olyan helyzetben van a nyomozás, hogy jobb, ha nem mondjuk el, hogy mi történt ma, csak a nyomozás lezárulása után” – mondta Futó Barnabás, Szász Károly ügyvédje. Hozzátette: jobb, „ha az elkövető nem tudja, mi volt a mai jegyzőkönyvben, mivel így fel tudna készülni a további védekezésre”.

Futó Barnabás újságírói kérdésre elmondta: nem mondhatja el, hogy Szász Károly felismerte-e támadóját.

Múlt héten a rendőrség bejelentette, hogy egy más bűncselekmény miatt előzetes letartóztatásban lévő nagykanizsai férfit gyanúsítanak a Szász Károly sérelmére elkövetett súlyos testi sértéssel, aki ismerte az exbróker Kulcsár Attilát is.

Mint ismeretes, a PSZÁF elnökét tavaly június 16-án két férfi megverte egy nappal azelőtt, hogy a Pannonplast-papírok megszerzésének visszásságairól készített jelentést nyilvánosságra hozták. (Krónika)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.