Brókerbotrány: gyanúsítottként hallgatták ki Forró Tamást

Sikkasztás megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki Forró Tamás egykori riportert, az ORFK Nemzeti Nyomozó Irodáján (NNI) – közölte Horváczy Emese, a Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője.

MNO
2004. 12. 23. 8:32
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyanúsítottként hallgatták ki Forró Tamást, a Nap-kelte exriporterét a rendőrségen – értesültünk. Forró az ORFK Nemzeti Nyomozó Irodájának (NNI) Aradi utcai épületében tett vallomást a brókerbotrányban játszott szerepéről. Horváczy Emese, a Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője lapunknak megerősítette, hogy a nyomozók a brókerüggyel összefüggésben gyanúsítottként hallgatták ki Forró Tamást. Az exriporter a rendőrség szerint alaposan gyanúsítható azzal, hogy közreműködött K&H Banknál történt sikkasztásban. A szóvivő részleteket a nyomozás érdekeire hivatkozva nem kívánt közölni.
Emlékezetes: Kulcsár Attila, a brókerbotrány első számú gyanúsítottja az ügyészség előtt tett vallomásában azt állította, hogy Forró ügyfeleinek azon köréhez tartozott, akik tudták, hogy a nekik jutatott pénz bűncselekményből származik. A bróker beszámolt arról is, hogy Forró részére éveken keresztül, háromhavonta, több millió forintot fizetett.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.