Csődbe vitte Dunavarsányt az SZDSZ-es polgármester?

Dunavarsány önkormányzatának képviselő testülete kedd esti rendkívüli ülésén önmaga feloszlatásáról döntött, mert nem kíván együtt dolgozni az SZDSZ-es polgármesterrel - közölte az egyik független képviselő.

MNO
2005. 06. 29. 7:44
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 15 tagú testületből 12-en szavazták meg a feloszlatást – mondta Csobolyó Miklós. Korábban a 2 alpolgármester is visszaadta a mandátumát. Az indoklás szerint Venczel Éva polgármester rendszeresen megkerülte a testületet, döntései előtt nem konzultált társaival és mára csődbe vitte a 7 ezer lakosú Pest megyei várost.

A képviselő állítása szerint a polgármester saját barátait juttatta különböző pozíciókba, ennek nyomán a hivatali létszám felduzzadt, s a vízfej finanszírozása meghaladta a költségvetés kereteit, mára a tartalékok kimerültek. Jelenleg már ügyészségi eljárás van folyamatban a polgármester ellen – állítja Csobolya Miklós.

hvg.hu

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.