Bár csalás gyanújába keveredett, ismét az MSZP jelöltje lett

Ismét Kránitz László az MSZP országgyűlési képviselőjelöltje Sopronban és környékén, a Győr-Moson-Sopron megyei 7-es számú választókörzetben - jelentette be ma Újhelyi István Sopronban. Kránitz volt az, aki a 2004-es időközi választáson, kampányidõszakban nyugdíjasoknak 500 forintos vásárlási utalványokat osztogatott.

MNO
2006. 01. 27. 15:40
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kránitz László, az MSZP városi elnöke indul az országgyűlési választáson a szocialisták színében Sopronban. Emlékezetes, ő volt az MSZP első jelöltje a 2004-es időközi választáson, ám kiderült, hogy a választás előtt ötszáz forintos vásárlási utalványokat osztogatott az ágfalvi nyugdíjas-találkozó részvevőinek.

Mikor minderre fény derült, Kránitz mögül pártja is kihátrált, a politikus a választás második fordulójában már meg sem mérette magát.

A megismételt választáson helyette Csák Ferenc lépett ringbe, akit a Fidesz–KDNP-s Firtl Mátyás nagy arányban legyőzött.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.