Élelmiszer-tudományi konferencia a SZÉF-en

Hetedik alkalommal rendeztek nemzetközi élelmiszer-tudományi konferenciát április 20-án a Szegedi Tudományegyetem Szegedi Élelmiszer-ipari Főiskolai Karán.

MNO
2006. 04. 20. 14:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Délelőtt plenáris előadást tartott Bánáti Diána, a Központi Élelmiszer-kutató Intézet vezetője, valamint Penke Botond, a SZTE Orvosi Kémiai Intézetének professzora. Délután öt szekcióban folytatták a tudományos konzultációt a magyar és külföldi résztvevők. Az élelmiszer-tudomány és élelmiszer-előállítás aktuális kérdései mellett szó esett minőségbiztosításról, környezetvédelemről, agrárökonómiáról és vidékfejlesztésről is.

(edupress.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Magyar Nemzet Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.