időjárás 28°C Ábrahám 2022. augusztus 16.
logo

Kettős magyar győzelem: Milák arany-, Márton ezüstérmes Rómában

„Maffiaüzenet” a Fidesznek

Borsodi Attila
2006.04.21. 13:50

Kívágták ma reggelre Orbán Viktornak, a Fidesz elnökének, Czira Szabolcsnak, a párt nagykőrösi polgármesterének és a választókerület képviselőjelöltjének, valamint fiának a fejét a helyi művelődési ház homlokzatán található csaknem 50 négyzetméteres molinóból. Nagykőrös első embere feljelentést tett. Az MSZP helyi elnöke szintén elítélte a „támadást".

A nagykőrösi művelődési ház homlokzatára egy hónapja egy csaknem 50 négyzetméteres molinót helyezett el a nagykőrösi Fidesz, melyen Orbán Viktor, a párt elnöke és Czira Szabolcs polgármester, országgyűlési képviselőjelölt fog kezet. A képen helyet kapott a párt támogatói csapata, valamint Nagykőrös első emberének fia is. A molinót ma reggelre maffiafilmekbe illő módon megrongálták. – Ma reggelre kivágták Orbán Viktor fejét, valamint a fiam és az én arcomat a molinóból – fakadt ki Czira Szabolcs, aki hozzáfűzte: a durva – személyének és családjának szánt – üzenet nagyon felzaklatta, az ügyben még reggel feljelentést tett a rendőrségen. A politikus leszögezte, a kampány során durvábbnál durvább támadások érték, de eddig ehhez hasonló aljas üneteket nem kapott, különösen fájlalja, hogy a fia arcképét sem kímélték a molinón.

Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője elmondta, úgy tűnik, hogy egyes politikai szereplők a megfélelemlítés semmilyen eszközétől nem riadnak vissza. – Vannak, akik kóbor kutyának nevezik az ellenfeleket és telepre hurcolásokról vizionálnak, vannak olyanok, akik plakátokról emberek fejét vagdossák ki, akadnak, akik levélben fenyegetőznek, míg mások polgármesterek zártkörű fórumain fenyegetőznek – jegyezte meg az ellenzéki politikus.

László Ferenc, az MSZP helyi elnöke szintén sajnálatát fejezte ki a történtek miatt. – Mi is felháborodással vettük tudomásul, ami történt. Minden olyan akciót, ami arra utal, hogy a családtagokat, vagy akárkit, még ha ilyen gyáva módon is, támadnak, azt elítéljük – jelentette ki a szocialista politikus.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.