időjárás 3°C Virág 2022. november 26.
logo

MSZP-s füzetecske: a Fidesz „rémhírei” valósággá váltak

Magyar Nemzet
2006.08.17. 07:07

Gy. Németh Erzsébetet, az MSZP 2002-es főpolgármester-jelöltjét népszerűsítette az a kampányfüzetecske, melyben a Fidesz állítólagos „rémhíreivel” is szembesítették a szavazót. Négy év elteltével az ellenzéki párt „cinikus híresztelései” és „ostoba hazugságai” valósággá váltak.

A Gyurcsány Ferencről elnevezett, Fidesz által megjósolt „új Bokros-csomag” drasztikus adó- és áremelést, a bérek befagyasztását, a szegényebb rétegek további lecsúszását eredményezi. Már tavaly megszüntették a 13. havi családi pótlékot, megnyirbálták a családi adókedvezményt, és eltörölték a rendszeres gyermekvédelmi támogatást. Az MSZP, karöltve koalíciós partnerével, a tandíj bevezetésével kívánja „mindenki számára elérhetővé tenni a felsőoktatást”. A családi gazdaságoknak a polgári kormány idején bevezetett támogatási rendszere is meghalt, csakúgy, mint a Széchenyi-terv otthonteremtő programja.

Továbbiak a Magyar Nemzet csütörtöki számában

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.