időjárás 5°C Andor , András 2022. november 30.
logo

Betörték Tarlós István gépkocsijának ablakát

MNO
2007.05.18. 14:03

Betörték Tarlós István gépkocsijának egyik ablakát a Hír Televízió székházánál. A Fidesz fővárosi frakcióvezetője elmondta, hogy a kora délutáni órákban televíziós felvételen volt. Ennek befejezése után megütközéssel tapasztalta, hogy kocsijának a járda felőli oldalán a hátsó ablakot betörték.

Az autó belsejében nem volt érték, így nem is vittek el onnan semmit. Még a főpolgármesteri hivatali belépőkártya sem tűnt el – tette hozzá.

Tarlós István a jelenlegi közállapotokat jól jelző, érdekes és durva atrocitásnak tartja azt, hogy éppen a Hír Televízió székházánál éri ilyen szándékos atrocitás ellenzéki politikus autóját. Közölte, hogy III. kerületi polgármester korából ismeri a városrész rendőrkapitányát, akinek telefonon jelezte a rongálást. Egyúttal közölte azt is, hogy nem kíván feljelentést tenni ez ügyben.

A politikus nem kívánt találgatásba bocsátkozni arról, hogy személyének vagy a Hír Televízió előtti parkolásnak „köszönhető” ez a vandalizmus.

MTI

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.