300 ezerért eltekintett volna a rendőr

300 ezer forintot kért egy rendőr az ellenőrzött személytől azért, hogy elálljon a szabálysértési feljelentéstől – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a Pest Megyei RFK Kommunikációs Irodájától.

MNO
2007. 11. 06. 10:17
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Október 7-én a Budaörsi Rendőrkapitányság egyik járőre Biatorbágy belterületén állította meg egy helyi lakos autóját, majd közölte a sofőrrel, hogy bizonyos ellenszolgáltatás fejében eláll a szabálysértési feljelentéstől. Az ellentételezés, 300 ezer forint átadásával kapcsolatban egy későbbi időpontban állapodtak meg.

Az átadásra 2007. november 5-én este került sor a sértett lakásán, ahol a rendőr őrmestert a kollégái elfogták. Az állományilletékes parancsnok azonnali hatállyal megszüntette a rendőr őrmester szolgálati viszonyát. A további eljárást a Pest Vidéki Nyomozó Ügyészség folytatja.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.