Következő mérkőzések
Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Zsaroló általános iskolások Mohácson

Általános iskolásokat gyanúsít zsarolással a rendőrség Mohácson.

MNO
2007. 11. 27. 7:32
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Takátsy Zoltán, a baranyai rendőrség sajtóreferense elmondta: a Duna-parti város egyik iskolájának tizennégy éves tanulója két gyermekkorú társát rávette arra, hogy neki „dolgozva” zaklatással, molesztálással pénzt szedjenek be diákoktól. A zsarolók az elmúlt hónapokban napi rendszerességgel vettek el kisebb összegeket a sértettektől. A bűncselekmény-sorozatra úgy derült fény, hogy azt más, az ügyben nem érintett diákok elmondták osztályfőnöküknek, az intézmény vezetői pedig értesítették a rendőrséget. A zsarolók ellen rendőrségi és iskolai fegyelmi eljárás is indult. Ketten közülük nem büntethetők, ráadásul az intézményből csak akkor bocsáthatók el, ha máshol felveszik őket.

(Új Dunántúli Napló)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.