Bajnai megint a hír TV-ből értesült a gyanús támogatásról

Vizsgálatot ígért a gazdasági miniszter a Kabai cégháló egyik érdekeltségének juttatott uniós pénzek miatt. Ezúttal az Eurocast Kft. kapott több mint 16 millió forintos támogatást munkahelyi képzésre.

MNO
2008. 05. 07. 17:18
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A fém- és fegyverkereskedelemmel foglalkozó cégbe tavaly vásárolta be magát a Nyír-Uncia Kft., amely Veres János pénzügyminiszter volt üzlettársa, a jelenleg börtönbüntetését töltő Kabai Károly családi cége. Az Eurocast Kft. alapítója egyébként az a Füzesi István, aki magánkölcsönnel finanszírozta Juhász Ferenc MSZP-elnökhelyettes budai villaépítkezését.

Az újabb gyanús fejlesztési pénzmozgásról a többi uniós támogatási botrányhoz hasonlóan Bajnai Gordon most is a Hír Televíziótól értesült. Bajnai – mint korábban – most is vizsgálatot ígért az ügyben.

(hír TV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.