Kulcsár Anna: Hűtlen kezelés gombnyomással

MNO
2009. 01. 26. 8:27
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kulcsár Anna: A hatalomhoz ragaszkodók ezúttal is próbálkozhatnak természetesen politikai offenzívával, s vádolhatják az ellenzéki pártokat a nyomozó hatóságok befolyásolásával. A nyomozó hatóságokat pedig részrehajlással csupán amiatt, mert teljesítik kötelességüket. Ez azonban csak kétségbeesett, meglehet agresszív kísérlet arra, hogy megpróbálják feledtetni: visszaéltek a választók bizalmával. Máig is úgy képzelik, a törvények fölött állnak, s megőrizhetik a szocializmus idején őket megillető előjogokat. Egyébként erős a gyanúnk, hogy az alkotmányjogi szakvélemény és az újsághirdetés költségeit a hasonló kiadásokkal együtt végül szintén fel kell tüntetni a Terézvárosban okozott vagyoni hátrány kiszámításakor.
(Magyar Nemzet, 2009. január 26.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.