időjárás 4°C Virág 2022. november 26.
logo

Döbbenetes bűntett: négyen megerőszakoltak egy asszonyt

MNO
2009.05.19. 15:54

Többen megerőszakoltak és kiraboltak egy nőt a hét végén Nyírábrányban – erősítette meg a HAON értesülését kedden Vezendi Jánosné, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az áldozatot egyelőre nem sikerült kihallgatni, mert pszichiátrián kezelik. A tettesek – akikről úgy tudni, négyen voltak –, ismeretlenek. Jelenleg is nagy erőkkel keresik őket.

– Az elkövetők eddigi ismereteink alapján fél tizenkettő körül hatoltak be a lakásba egy ablakot benyomva. Az 57 éves egyedül élő nőt bántalmazták, megerőszakolták, kirabolták. A tettesek a sértett plazma televíziójával, számítógépével és a pénztárcájával távoztak – közölte az őrnagy.

Mint mondta, az asszony hajnalban értesítette a körzeti orvost, ő hívta a rendőrséget. A hajdúhadházi rendőrkapitányság nyomozói a bejelentést követően azonnal megkezdték az elkövetők felkutatását, de egyelőre nem sikerült elfogni őket. A rendőrség erőszakos közösülés és rablás megalapozott gyanújával indított eljárást.

(haon.hu)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.