Szabó még mindig nem érti + Videó

Két hét után sem tud saját kerékbilincselési ügyéről Szabó Zoltán. A szocialista országgyűlési képviselő ellen azért indult ügyészségi vizsgálat, mert kétszer is jogtalanul, a büntetés befizetése nélkül szerelték le a VII. kerületben szabálytalanul parkoló autójáról a kerékbilincset. <br /><br /><strong><a href="/portal/678372" target="_blank">• Rejtélyes segítség Szabó Zoltánnak</a></strong> <br /><strong><a href="/portal/678276" target="_blank">• Csörrent a telefon és már ugrott is a kerékbilincs Szabó autójáról + Videó</a></strong>

MNO
2009. 12. 06. 17:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Hír Televízió információi szerint az ügyészségi dokumentumokban az MSZP-s politikus ügye azonos ügyiratszámon fut az előzetesben ülő erzsébetvárosi polgármester, Hunvald György ügyével. Szabó Zoltán továbbra is tagadja, hogy bárkit is utasított volna a kerékbilincs levételére, és nem tudott egyértelmű választ adni arra a kérdésre sem, hogy mi köze lehet a két ügynek egymáshoz. Azt állítja: az ügyészség még meg sem kereste őt.

Szabó Zoltán, az MSZP országgyűlési képviselője a hírTV-nek úgy fogalmazott: „Hogy mi köze a kettőnek egymáshoz, azt nem tudom, annál is kevésbé, mert a hozzám eljuttatott, szállongó információk szerint azok a kerékbilincsügyek, amiket állítólag én elkövettem volna, idén történtek, márpedig a Hunvald-ügyben az ügyészség vizsgálata a 2003–2005-ös időszakra vonatkozik.”

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.