időjárás 25°C Apollónia 2022. július 7.
logo

Viharkárok: egyhavi díját ajánlotta fel a somogyi Fidesz-frakció

MNO
2010.06.18. 14:01

A viharos időjárás következtében kárt szenvedett somogyi emberek javára egyhavi tiszteletdíjunkat ajánlják fel a megyei közgyűlés Fidesz–KDNP-frakciójának tagjai.

„Őszintén hisszük azt, hogy a bajban adni kell” – írta a 22 tagú képviselőcsoport nevében Csorba Ottó frakcióvezető az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményben.

Az elmúlt hetek, napok rendkívüli esős időjárása következtében nemcsak Magyarország észak-keleti térségében, hanem több helyen Somogy megyében is rendkívüli ár- és belvízvédelmi helyzet alakult ki – mutatott rá a közleményben a frakcióvezető. Hozzátette: „Látjuk azt, hogy a nehéz pillanatokban milyen nagy az összefogás, milyen példaértékű az az empátia és az a segítség, amit az emberek egymásnak nyújtanak.”

„Csak elismerés és köszönet jár a rendőrségnek, a katasztrófavédelemnek, a honvédségnek, a polgári védelemnek és minden somogyi polgárnak, akik másokon is segítettek” – fogalmazott a somogyi közgyűlés frakcióvezetője.

(MTI)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.