Befejeződött a Varga Mihály vezette bizottság értékelése

Befejezte a gazdasági folyamatok értékelését a Varga Mihály vezette gazdasági tényfeltáró bizottság, de a miniszterelnök tárcalátogatás-sorozatán „számos gyanús ügy” került elő, amelyek elemzése még folyamatban van – tájékoztatta Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője az MTI-t kedden. Az MTI azért kereste meg a Miniszterelnökséget, mert az államtitkára által vezetett tényfeltáró bizottság munkája Orbán Viktor megbízása alapján augusztusig tartott.

MNO
2010. 08. 31. 9:20
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szijjártó Péter emlékeztetett arra, hogy Orbán Viktor kormányfő társaságában Varga Mihály az elmúlt hetekben valamennyi minisztériumot végiglátogatta. A kedden befejeződött tárcalátogatás-sorozat keretében – fűzte hozzá – számos olyan gyanús ügy került elő, amelyeknek komoly költségvetési kihatásuk is van. Az újabb „csontvázak” vizsgálata, elemzése még tart – közölte a szóvivő, hozzátéve: amint ez a munka véget ér, a tényfeltáró bizottság részletes jelentését Varga Mihály átadja a miniszterelnöknek, majd a nyilvánosságot is tájékoztatja. Orbán a választások előtt, márciusban adta a megbízatást a Fidesz alelnökének, hogy a gazdasági tényfeltárással rögzítse a költségvetési, gazdasági helyzetet.

(MTI)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.