97 gépjárművet cserélnek le

Hatszázmillió forint értékben 97 állami felső vezetői gépjárművet cserélnek Skoda Superb típusú autóra – hangzott el egy újságírók számára rendezett pénteki kormányzati háttérbeszélgetésen.

MNO
2011. 04. 08. 12:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tájékoztatás szerint jelenleg a Központi Szolgáltatási Főigazgatóságnak mintegy 350 autója van, amely az államot szolgálja ki. A gépjárműpark rossz állapota, drága javíttatása és a sokasodó uniós rendezvény miatt született az a döntés, hogy áprilisban elkezdik az állami felső vezetői autók cseréjét Skodákra. A lecserélt járműveket valószínűleg bontási áron próbálják majd értékesíteni. A 97 új Skoda Superbet darabonként mintegy hatmillió forintért vásárolják meg.

(MTI

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.