Betegeket kellett kimenekíteni a pszichiátriáról

Betegeket és dolgozókat kellett kimenteni a debreceni pszichiátriai klinika épületéből tűz miatt péntek délután – közölte a hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság ügyeletese.

MNO
2011. 04. 15. 14:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elmondása szerint egy elkülönítőben egy négyzetméteren égett valamilyen szivacsszerű anyag; a debreceni tűzoltók nagy erőkkel, 5 szerkocsival, 21 emberrel vonultak ki a helyszínre. A tüzet ugyan gyorsan eloltották, de így is 54 beteget és 13 dolgozót kellett kimenekíteni. A betegek mentését a dolgozók már a tűzoltók megérkezése előtt megkezdték. A betegek a fertőtlenítés után visszatérhetnek az épületbe. A tűz okát vizsgálják – közölte az ügyeletes.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.