Ez a rendszer megteremti a feltételeit egy sikeres pályázatnak

A Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. létrehozta az Új Széchenyi-terv Infopont országos hálózatot, ahol tájékoztatást lehet kérni a gazdaságfejlesztési pályázati lehetőségekről – mondta Barta E. Gyula, a társaság vezérigazgatója pénteken az MTI-nek abból az alkalomból, hogy befejeződött az ügyfélszolgálat munkatársainak képzése Budapesten.

MNO
2011. 04. 08. 10:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A MAG Zrt. ÚSZT Infopont hálózatban mintegy 200 információs irodát működtet 400 munkatárs részvételével, ahol ingyen lehet szakszerű tájékoztatást kapni az Új Széchenyi-terv gazdaságfejlesztési pályázatairól. Barta E. Gyula hangsúlyozta: nonprofit szervezeteket, alapítványokat, kamarákat, szakmai érdekképviseleteket, egyesületeket és takarékszövetkezeteket kértek fel arra, hogy vegyenek részt a programban.

A visszajelzések alapján képezték ki az Új Széchenyi-terv pályázataival kapcsolatos tudnivalókról az ügyfélszolgálaton dolgozókat. A MAG Zrt. honlapján megyei bontásban közzétette az infopontok hálózatát, amely tovább bővülhet. Barta E. Gyula elmondta, hogy a MAG Zrt. honlapján kialakítottak egy jelszóval védett felületet, ahol napra készen tájékozódhatnak az Új Széchenyi-terv Infopont munkatársai. Ezen kívül rendszeres továbbképzéseket tartanak a partnereiknek.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.