Légi csapás a Gázai övezetben + Képek

Meghalt a Hamász palesztin iszlamista szervezet fegyveres szárnyának két tagja pénteken egy újabb izraeli légi csapásban a Gázai övezet déli részén, Hán-Júnisz közelében – közölték palesztin orvosi források és maga a szervezet.

MNO
2011. 04. 08. 9:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A támadás az izraeli határ közelében fekvő Huzaát érte, megölve az Ezzeddín el-Kasszám Brigádok két tagját – olvasható a szervezet közleményében. Az orvosi források szerint ezzel már hét halálos és 37 sebesült áldozatuk van az izraeli légi és tüzérségi akcióknak, amelyek annak megtorlására indultak, hogy előző nap egy harckocsi-elhárító rakéta, amelyet az övezetből lőttek ki, Dél-Izraelben eltalált egy iskolabuszt, megsebesítve egy diákot és a sofőrt.







Fotók: Reuters


(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.