Megtalálták az ellopott vadászfegyvereket

Csepelen találták meg a rendőrök a Fábiánházáról ellopott vadászfegyvereket és lőszereket – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtóügyeletese pénteken az MTI-vel.

MNO
2011. 04. 08. 12:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A három vadászpuskát és az azokhoz tartozó éles lőszereket múlt év decemberében lopták el, amikor Fábiánházán és Mátészalkán betörők jártak három lakásban, ahonnan több mint hárommillió forint értékben vittek el készpénzt, ékszereket és műszaki cikkeket – mondta Fülöp Gergely szóvivő. A százados tájékoztatása szerint az ügy mátészalkai és nyírbátori nyomozói szerdán a szabolcsi bevetési szolgálat kommandósainak közreműködésével Szigetszentmiklóson ütöttek rajta a feltételezett tetteseken. Az akció során elfogott 24, 32 és 34 éves gyanúsított az eléje tárt bizonyítékok hatására beismerő vallomást tett a betörésekről. Ezt követően a nyomozók egy csepeli lakásban lefoglalták a Fábiánházáról ellopott vadászfegyvereket és lőszereket is; az azokat megvásárló férfi ellen szintén eljárás indult.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.